Kérdésed van?

Hívj minket bátran a +36306171543 vagy írj nekünk a manyifoto@gmail.com címre!

Portréfotó

Csapatunk egyik fő profilja a portréfotók elkészítése. 
Mi azt valljuk, hogy mindenki megérdemel magáról minimum 10db stúdióban, vagy a szabadban készült minőségi, kidolgozott, retusált fotót. Csomagjainkat éppen ezért úgy alakítottuk ki, hogy azok mindenki számára elérhetőek legyenek.
Csongrád-Csanád megyei partnereink stúdiójaiban minden adott ahhoz, hogy elkészüljenek rólad álmaid képei, legyen az üzleti vagy magáncélú! Rengeteg háttér, dekoráció és kiegészítő közül tudjuk közösen kiválasztani számodra a legmegfelelőbbekett.

Mi el tudjuk készíteni rólad a nagy népszerűségnek örvendező "HEADSHOT" azaz mellkas feletti portré fotót, vagy a hölgyek egyik kedvencét a "FINE ART" stílusú fotókat! 
Partnereink stúdióiban kényelmesen sminkelheted magad, ha úgy döntenél nem sminkelsz előre, akkor pedig egyes helyeken választhatod a sminkes és fodrászati szolgáltatásokat. Ezek a szolgáltatások tőlünk függetlenek, úgyhogy amennyiben volna igény ilyesfajta szolgáltatásra, mindenképpen előre kell egyezetni a kiválasztott fotóstúdióval (ebben persze segítünk)!

Nálunk Te döntöd el, hogy mely képek maradjanak, és melyeket nem szeretnéd többé látni sem!
Miután elkészültünk a fotózással és te úgy döntesz, hogy szeretnéd átnézni az elkészült képeket, erre lehetőséget biztosítunk neked 3 napon belül.
Átválogatás után a fotótechnikailag jól sikerült képeket lecsökkentett felbontásban, és vízjellel ellátva feltöltjük tárhelyünkre, majd generálunk egy titkos linket, melynek segítségével otthonról, kényelmesen, akár a szeretteid bevonásával át tudod nézni a teljes képsorozatot. Miután végeztél, a számodra szimpatikus képek sorszámát e-mailben bekérjük, és elkezdjük fotóid retusálási munkáit, mely a képek számától függően 3-14 napig is eltarthat. Kérjük ezt vedd figyelembe, ha esetleg egy fix időpontra szeretnéd hogy elkészüljenek a képek!

Pár példa, hogy milyen fotózásokat vállalunk:​

  • Üzleti vagy magáncélú mellkas/váll feletti, vagy egész alakos portré, és tablófotózás
  • HeadShot portré (főként üzleti célú kép, LinkedIn, Facebook, Instagram, vagy társkereső oldalakra)
  • Fine Art portré (fantasy típusú képek, viaszfigurára, vagy festményre hasonlító végeredménnyel)
  • Családi és tesós fotózások stúdióban, vagy szabadban
  • Kismama fotózás stúdióban, vagy szabadban
  • Jegyes és párfotózás akár Valentín napon, stúdióban vagy szabadban
  • Motoros és autós portréfotók, stb...
  • Kisállat-gazdi portrék

Természetesen kérésre vállalunk kiszállásos szabadtéri, magán, óvodai és iskolai tabló és csoportfotózást is, Csongrád-Csanád megyén belül díjmentes kiszállással!

Kukkants bele az X-Faktorban is feltűnt Kultúrkör együttes stúdiós fotózásába!

A kész képeket felhasználta többek között a SZIN fesztivál, az ÁRKÁD Szeged bevásárlóközpont, a DÉLMAGYAR napilap, valamint az RNR Művészeti Ügynökség is.


Portréfotózás partnerstúdióban, vagy szabadtéren (30-40perc, 10db kidolgozott fotó, 1 héten belül, online átadva) - MÁR 35.000Ft*-tól!

(MAKÓ Kártyával makói lakosoknak -20% KEDVEZMÉNY az árból!)

*A feltüntetett összeg NEM tartalmazza a stúdióbérlés árát!

Egyedi árajánlat kéréséhez kérlek írd meg nekünk igényeidet, vagy kérj díjmentes visszahívást!


 

 egyedi árajánlatot kérek 

ajándékba szeretném adni