Kérdésed van?

Hívj minket bátran a +36306171543 vagy írj nekünk a manyifoto@gmail.com címre!

MAKÓ KÁRTYA ELFOGADÓHELY

Kedves Makóiak!

Makói fotós-videós házaspárként fontosnak tartottuk, hogy egyedülálló kedvezménnyel "jutalmazzuk" meg azokat a polgártársainkat, akik Makó városában élnek és bennünket választanak egy-egy fotós vagy videós megbízás kivitelezésével.

Éppen ezért csatlakoztunk a MAKÓ KÁRTYÁT elfogadó cégek listájához!


Az érvényben lévő Makó - és lakcímkártyák együttes felmutatásával a következő kedvezményben részesülhet minden kedves makói, aki bennünket választ:

  • MINDEN TELI ÁRAS, (TEHÁT NEM AKCIÓS) SZOLGÁLTATÁSUNKRA 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK
  • MINDEN (PIROS SZÍNNEL MEGJELÖLT), AKCIÓS ÁRÚ SZOLGÁLTATÁSUNKRA, TOVÁBBI 5% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK


A kedvezmények csak a saját magunk által elvégzett szolgáltatásokra használhatók fel, készpénzes fizetés esetén, magánszemélyek részére! Ajándékutalvánnyal történő fizetés esetén sajnos nem érvényesíthetőek a fenti kedvezmények, hiszen az utalványok önértéküknél olcsóbban kerülnek értékesítésre!
A kedvezmények nem használhatók fel ajándékutalvány vásárlására, stúdióbérlésre, fodrász, sminkes, ruhabérlés szolgáltatásokra, fotósátor szolgáltatásra, selfie gép bérlésére, valamint fotókönyvek gyártására és képelőhívásra!
A kártya által kapható kedvezmények nem érvényesíthetők nem Makói lakcímmel rendelkező lakos által igénybevett szolgáltatásokra, tehát a kedvezményekre az jogusult aki makói lakosként érvényes Makó Kártyával vásárol saját maga részére szolgáltatást Tőlünk!