Kérdésed van?

Hívj minket bátran a +36306171543 vagy írj nekünk a manyifoto@gmail.com címre!

Mányi Klaudia - Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Mányi Klaudia vagyok, a Mányi Fotó és Videó Stúdió társfotósa.
A fotózás 13 éves korom óta az életem egyik nagyon fontos és meghatározó elfoglaltsága. Minden egy használt Casio géppel indult, miután édesapám meglepett vele.
Elmondása szerint, korábban megfigyelte, hogy szinte minden naplementét, virágot csodálva néztem és fotóztam az akkori kis kinyitós telefonommal, ezért úgy gondolta, biztosan örülni fogok az 5.000.-Ft-os kincsnek. Az ötlete nagy sikert aratott.
Azóta is töretlen az imádatom eziránt a szakma iránt, bár amikor még elkezdtem csak álmodoztam arról, hogy valaha ezzel foglalkozhatok komolyabban is, hiszen nekem akkoriban ez volt a hobbim, a mentsváram. Mint másnak a zene vagy a futás, nekem a fényképezőm volt a kikapcsolódásom elengedhetetlen eszköze.
Ahogy teltek-múltak az évek, beruháztam az első komolyabb Nikon (L340) gépemre 18 éves koromban, majd ezt követte még 2 másik szintén Nikon márkájú gép (D3300 és D3400). Ebben az időszakban még mindig megmaradt a természetfotózás iránti szeretetem, de egyre jobban elkezdett érdekelni a portréfotózás világa is. Kedves barátnőimmel ötleteltünk különféle projekteken, ők voltak a modelljeim. 

Végül, a sors összefonta útjainkat a férjemmel, aki megadta a lehető legnagyobb löketet ahhoz, hogy elvégezzem a fotográfus szakmát, ugyanis ő volt az, aki a beiratkozástól kezdve végig támogatott és bíztatott a 2 éves képzés alatt. Így tehát végül 2022. júniusában megszereztem a fotográfus szakmát.
Mikor fotózok, azt tiszta szívemből teszem, olyankor megszűnik körülöttem minden más, és csak a feladatra koncentrálok.

Remélem, hogy hozáállásom és munkáim elnyerik tetszésed, és mihamarabb együtt tudunk dolgozni!

Üdvözlettel: Klaudia