Kérdésed van?

Hívj minket bátran a +36306171543 vagy írj nekünk a manyifoto@gmail.com címre!

Fotósátor

Kedves Látogató!

Szeretnénk bemutatni az országban elsőkként egy olyan szolgáltatást, mely potenciálisan érdekes lehet mindazon cégek, önkormányzatok, alapítványok, vagy akár magánszemélyek számára, akik előtérbe helyezik egy-egy általuk szervezett komolyabb költségvetésű rendezvény megszervezésekor a látogatók/résztvevők számára a maradandó és akár kézzel fogható élmény megszerzését, emelett pedig külön figyelmet fordítanak brandjük, vagy termékük reklámozására.

2023. május végén teszt jelleggel elkezdtük szolgáltatásunk bemutatását különféle ingyenes vidéki rendezvényeken, és meglepő sikereket értünk el! Azt vettük észre, hogy az emberek - főként a párok, és a gyermekes családok, - önkéntes alapon, nagyon szívesen fotózkodnak fotósátrunkban.

Mi az a fotósátor?

Fotósátrunk egy merőben új és kreatív módja annak, hogy egy adott rendezvényen az oda kilátogatókról önkéntes alapon, (vállalva azt, hogy a fotót a szervező később felhasználhatja) profi, stúdió minőségű INGYENES fotó/fotók készüljenek.

A fotózás után a látogatók egy tájékoztatót kapnak, melyen részletesen le van írva, hol találhatják meg az elkészült fotókat. A legtöbb esetben ez a rövid tájékoztató egyben egy kedvezménykupon is, melyet felhasználhatnak a szervező által meghatározott módon, helyen és időintervallumon belül.

A rendezvényen készült fotók később utómunkával kapnak egy úgynevezett keretet, melyen a rendezvény szervezőjének/támogatóinak logója, szlogenje szerepel. Ezen keretet díjmentesen megszerkesztjük a megrendelő igényei szerint!

Az elkészült kerettel ellátott képek akár a helyszínen ki is nyomtathatóak, átadhatóak (felár ellenében) melynek plusz költségét viselheti maga a szervező, vagy a lefotózott résztvevő is.

EMLÉKKÉP NYOMTATÁS 3 FOTÓVAL AZONNAL A HELYSZÍNEN, MÁR 99Ft+ÁFA/DB ÁRTÓL! Lásd az alábbi fotón:

A képek átadása roppant gyorsan, akár 24 órán belül megtörténik a megrendelő felé online formában. A szervező később a reklámkerettel ellátott nagyfelbontású fotókat feltöltheti saját felületeire és ezzel további forgalmat, nézettséget generálhat közösségi oldalának, weblapjának.

A látogatók a szervező által nyilvánosan közzétett stúdióminőségű képeket letölthetik, és akár ki is nyomtathatják, vagy megoszthatják élményként saját közösségi oldalaikon, ezzel további reklámot biztosítva a szervező cégnek, szponzoroknak.

Családokat, gyermekeket célzó események esetén opcionálisan tudunk biztosítani selfie sarkot a sátron belül, vagy különálló sátorban különféle vicces kiegészítőkkel, így a 18 év alatti látogatók - az általunk biztosított világítási eszközök és vicces dekorok segítségével - saját kamerás telefonjukkal el tudnak magukról készíteni olyan közös fotókat, melyek háttere lehet akár a megrendelő reklámfelirata, logója, webcíme stb., ezáltal a szervező cég potenciális reklámot és beszámolókat kaphat a fiatalok által megosztott posztoknak, képeknek köszönhetően.

(A promóciós hátteret kérésre felár ellenében elkészíttetjük.)

Hova érdemes meghívni bennünket?

Cégünk országszerte vállalja a megbízásokat a hét minden napján, akár több napon keresztül is.

Szolgáltatásainkat főként a családokat, közösségeket megcélzó rendezvényekre ajánljuk. Ezek lehetnek helyi önkormányzatok által szervezett programok: városnap, gyermeknap, karácsonyi vásár, szabadtéri fesztivál, stb.

Nagyobb multinacionális cégeknek pedig érdekes lehet szolgáltatásunkat választani dolgozóknak és családtagjaiknak szervezett zártkörű szabadtéri közös program esetén: nyíltnap, gyárlátogatás, egyéb vállalati rendezvények, családi napok, és így tovább.

Magánszemélyeknek lehetőséget biztosítunk nagyobb szabású szabadtéri rendezvények megszervezése esetén, pl.: születésnap, legény/leánybúcsú, esküvő, stb.

TIPP! 
Tapasztalatból mondjuk, hogy imádják az emberek, ha a kedvenc előadójukkal készült fotók profi minőségűek!

Olyan rendezvények esetén, ahol sztárfellépő(k) is műsort ad(nak), érdemes a fellépés utáni közönségfotózást/dedikálást a sátorba, sátorhoz előszervezni, így az elkészült rajongói fotók is megkapják a fent elmített promóciós keretet, mely további online elérést generálhat a szervező cégnek és akár a rendezvény szponzorainak!

Amennyiben van igény a szervező részéről a rajongói fotók elkészítésére, célszerű a sátrat a színpadtól nem messze felállítani, hogy a fellépőknek ne kelljen a rendezvény területén belül esetlegesen nagyobb utat megtenniük!

Keresse fel facebook oldalunkat és nézze meg eddigi képeinket!

Rendelkezésre állás

Fotósátor szolgáltatásunk a hét minden napján országosan leköthető a következő rendelkezésre állási időintervallumokra:

  • 4 óra
  • 6 óra
  • 8 óra
  • 10 óra
  • 12 óra
  • egyedi igények szerint több napra

Műszaki és technikai paraméterek

Fotósátrunk a legmodernebb technikai eszközökkel van felszerelve, így 10-12 órán át saját, hang nélküli akkumulátor egységünkről tudjuk azt üzemeltetni, akár napenergiáról is!

10 órát meghaladó igénybevétel esetén 230V 16A egyfázisú betáplálás válhat szükségessé, melyet a szervezőnek kell biztosítania.

Maga a sátor 3x4.5m azaz 13.5m2 területet foglal el, és amennyiben megoldható, saját gépjárművünkkel a sátor köré parkolnánk.

A fotósátor kb. 1 óra alatt biztonságosan telepíthető füves, homokos talajra, valamint betonra és aszfaltra is egyaránt.

FONTOS!
A fotósátor üzemeltetése kizárólag biztonságos időjárási körülmények között lehetséges! Fenntartjuk a jogot a szolgáltatás ideiglenes, vagy végleges felfüggesztésére olyan időjárási körülmények között, amely tárgyi eszközökre vagy az emberi biztonságra veszélyes lehet!

 

BEVEZETŐ AKCIÓS ÁRAK 2 FŐ FOTÓSSAL:

4 óra rendelkezésre állás: 150.000Ft+áfa helyett 99.990Ft+áfa + Ajándék SELFIE sarok

6 óra rendelkezésre állás: 225.000Ft+áfa helyett 149.990Ft+áfa + Ajándék SELFIE sarok

8 óra rendelkezésre állás: 300.000Ft+áfa helyett 199.990Ft+áfa + Ajándék SELFIE sarok

10 óra rendelkezésre állás: 375.000Ft+áfa helyett 249.990Ft+áfa + Ajándék SELFIE sarok

12 óra rendelkezésre állás: 450.000Ft+áfa helyett 299.990Ft+áfa + Ajándék SELFIE sarok

A feltüntetett árak helyszíni képnyomtatás szolgáltatást NEM tartalmaznak!

HELYSZÍNI KÉPNYOMTATÁS 99Ft+ÁFA/DB ÁRTÓL!

Kiszállási költség: 100Ft/km (oda-vissza) makói telephelyünktől számolva.

Amennyiben rendezvény fotós, videós, vagy élő közvetítés szolgáltatásunkat is igénybe veszi fotósátor szolgáltatásunk mellé, úgy további jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani!

Bízza ránk rendezvénye komplett megörökítését!

Kérjen személyre szabott árajánlatot most!

Az űrlapon a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Amennyiben elképzeléseit csatolmány formájában is elküldené, használja a 3db "melléklet" mezőt is! 
Adatait bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki harmadik félnek!